Het wordt weer mooi weer

Het mooie weer komt er weer aan! Het weer om weer lekker in de tuin of op balkon te gaan zitten met een leuk en spannend boek. Een boek dat zo spannend is dat je niet kan stoppen met lezen. En op het moment dat je het uit hebt dat jij je afvraagt wanneer komt de volgende.  

Lees meer »

Valentijn

Vandaag is het Valentijndag. De dag van de liefde.Elke dag is een dag om onze liefde te tonen alleen nu laten wij elkaar dat extra zien. door elkaar te verwennen. Je liefde laten zien doe ik soms door de kleine dingen. 

Lees meer »

Dyslexie

Ik ben een schrijver met dyslexie. Dit boek schrijven was voor mij taalkundig niet gemakkelijk. Ondanks dat weerhield het mij niet om te schrijven want mijn fantasie is groot genoeg. Daarom koos ik voor een simpele schrijfstijl voor andere die er ook misschien moeite mee hebben. Hij is ook geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar oud en natuurlijk goedkeuring van ouders. 

Lees meer »

Weerwolf

De Egyptische goden hadden veel spijt om Michael een vampier te maken. Daarom bedachten ze de ''De weerwolf''. Het bloeddorstige beest dat tot leven is geroepen door de Egyptische goden om Michael en de vampiers te vernietigen. De eerste weerwolf is niemand minder dan de broer van Michael, Mennes!

Lees meer »

Tweede vampier boek

Op het moment wordt er hard gewerkt aan het tweede vampier boek. Het tweede boek zal net als het eerste boek afspelen in Egypte en Griekenland. In het tweede boek worden de elfen, dwergen, faunen, reuzen lid van een geheime raad en natuurlijk is er geen vampier verhaal zonder weerwolven. 

Lees meer »

Eerste vampier verhaal

Sinds 31-7-2020 is mijn eerste boek verkrijgbaar. Het is een super leuk vampier verhaal wat begint in het oude Egypte. In het verhaal krijg je niet alleen te maken met vampiers maar ook met andere fantasie wezens zoals Minotaurussen, centauren, harpijen en andere wezens uit de fantasie wereld. Met veel hulp van anderen hebben wij het tot een leuk en spannend boek kunnen maken.   

Lees meer »