De farao van Egypte en de eerste vampier (1e) 

 

Het verhaal gaat over een Egyptische prins die als kleine jongen opgroeit tot een volwassen man en klaargestoomd wordt om de troon van zijn vader over te nemen, maar voordat hij de troon over kan nemen komt hij om het leven door verraad…

Een aantal van de Egyptische Goden vinden dat de prins recht heeft op wraak, omdat de troon die voor hem bedoeld is, voor zijn neus werd weggekaapt. Hiervoor moet de prins weer opnieuw tot leven komen en er is maar één manier om terug te komen in het aardse leven en zijn geheugen te behouden, maar daar zit een duistere kan aan… de prins ontwaakt uit de dood als een vampier!

Kort na de opstanding van de prins verlaat hij Egypte en ontdekt andere delen van de wereld, waar hij hele volken van andere wezens ontmoet en nieuwe vrienden (en vijanden) maakt.  Mettertijd leert de prins steeds meer over zijn vampierkrachten en hoe hij deze moet gebruiken. Op het moment dat hij weer terug keert naar Egypte kan hij beginnen met zijn wraak op de verrader die farao van Egypte is geworden. Deze strijd gaat hij aan met zijn weduwe en zijn zoons en hij is neemt zijn vrienden mee!

Als slot van het verhaal komen we in 2017 in een hedendaags Leids museum waar de prins, die dan 5200 jaar op aarde leeft, zijn moeder weer ontmoet.

 

De eerste vampier en tijden van oorlog (2e)

 

Dit is het vervolg van "De Farao van Egypte en de eerste vampier" 

In dit verhaal lees je over het ontstaan van de weerwolf , de ontmoetingen met elfen, reuzen, dwergen en faunen.

(Aan dit verhaal wordt momentiel aan gewerkt. ook wordt er voor dit verhaal proeflezers gezocht.) 

Panton

 

dit is een over een buiten aardse wereld die op het punt staat te vergaan. net op tijd hebben zij hun planeet kunnen verlaten en vluchten naar de aarde waar zijn geen warm welkom zullen krijgen.